23 Ocak 2012 Pazartesi

İstanbul lüks segment araç kiralama

Dünyanın en güzel şehirlerinden biri olan İstanbul, herkesin gitmeyi ve görmeyi hayal ettiği bir masal diyarıdır. İstanbul’u lüks bir araçla ve özel şöförle gezmek ise lüksün ve prestijin doruk yaptığı anlardır.

İstanbul’da özel araç kiralama safhası başlı başına dikkat edilmesi gereken bir durumdur. Özellikle lüks araç kiralama sektöründe bir çok dolandırıcı firmanın faaliyet gösterdiği biliniyor. Özellikle kaçak araçların lüks araç olarak kullanılması hem tatilinizi mahfedebilir hem de başınızı derde sokabilir.
Bu nedenle İstanbul’da lüks araç kiralama sadece güvenilir yerlerden yapılmalıdır. Geçmiş senelerde bunun eksikliği tam anlamıyla çekilmekteydi. Ancak www.otokiralamadunyasi.com sitesi bu soruna güçlü bir çözüm sunmayı başardı.

Site, İstanbul’un en köklü rent a car firmaları ile anlaşmalar yaptı. Bu sayede en lüks araçları en uygun şartlarla kiralamak mümkün oldu. Bunun yanında firmaların çalıştığı profesyonel şöförler de kiralanan lüks araçların yanında bir özellik olarak seçilebiliyor.

Şu an İstanbul’da lüks araç kiralayan bir çok internet sitesi olsa da rentacarara sitesinin portföy anlamında bu sitelere büyük fark attığı bilinen bir gerçek. Örneğin lüksün tanımı olan bir Rolls Royce veya Audi Q7 bulmak için rentacarara sitesinden başka bir seçenek bulmak oldukça zor.

Sitenin arama kısmı oldukça detaylı. Bu sayede Türkiye’nin istediğiniz herhangi bir ilindeki en köklü ve güvenilir rent a car firmalarının portföylerine ulaşmak mümkün. Portföyler içinden araç modeli ve yakıt tipine göre seçim yapabilir, şöför, bebek koltuğu ve navigasyon gibi eklemelerle araç kiralamanızı çok daha keyifli bir sürece dönüştürebilirsiniz.
Sitede şu an 2000e yakın firma ve 10.000 e yakın kayıtlı araç arasından arama yapılabiliyor. Tek tıkla bu araçlarda rezervasyon ve kiralama gerçekleştirilebiliyor. Ayrıca sitede vip transfer, havaalanı transferi ve limuzin hizmeti gibi özel servisleri de kolayca bulmak mümkün.