20 Aralık 2011 Salı

Sabiha Gökçen Araç Kiralama

Gayri resmi rakamlara göre; yirmi milyondan fazla insanın yerleşik olarak yaşadığı ve ortalama bir milyon kişinin her gün ziyaret ettiği İstanbul’a gelmenin en doğru şekli, seyahati uçak ile gerçekleştirmektir. Zira kara yolu veya trenle bu şehre yolculuk etmek zaman zaman eziyet haline dönüşebilir.
İstanbul’a uçak ile gelmeye karar vermiş olan kişiler; bilet fiyatları başta olmak üzere, birçok sebepten mütevellit Sabiha Gökçen Havaalanı’na inen hava araçlarına bilet alırlar. Oldukça konforlu geçen uçak yolculuğu sona erdiğinde ise İstanbul; belgesellerde gösterilen madalyonu ters çevirir. Madalyonun öbür yüzünde, İstanbullunun “ulaşım çilesi” olarak adlandırdığı mevzu baş göstermeye başlar. Çünkü Sabiha Gökçen Havaalanı nerede ise şehrin dışına inşa edilmiştir. Avrupa yakasındaki en yakın şehir merkezine olan uzaklığı otuz kilometrenin üstündedir. Havalimanından istenilen yere gitmek için ya asla sizinle alakası olmayan bir noktaya gideceğiniz servis aracına binilmek zorunda kalınır, ya da havalimanı taksiye bir servet ödeme durumu ile karşılaşılır.
Aslında senelerdir var olan ama ihtiyaç anında asla akla gelmeyen bir yöntem daha vardır. Bu yöntem, “Sabiha Gökçen Araç Kiralama” şirketlerinden, daha İstanbul’a adım atmadan araç kiralamaktır. Kiralık aracın rezervasyon işlemi, internet üzerinden yapılabilmektedir. Eğer rezervasyon yaptırmadı iseniz ve şansınızda yardımcı olursa ( yani boşta kiralık araç varsa ), “Sabiha Gökçen Araç Kiralama” firmalarının havaalanındaki ofislerine uğramanız, “ulaşım çilesi” çekmenizi engelleyebilir.
Sabiha Gökçen Araba Kiralama firmalarına ait listeye http://bit.ly/1tElqi7 sayfasından ulaşabilirsiniz.